Renovatie

Wat is nu renovatie?
Heel eenvoudig alles wat vervangen of hersteld moet worden aan uw woning valt onder renovatie. Het vervangen van rotte kozijnen, kozijnhoeken, betonrot, plaatsen van isolatieglas, maar ook het isoleren van vloeren, gevels en daken.

Aannemersbedrijf Kemperman BV kan voor u ook de totale renovatie verzorgen van asbestverwijdering, pannendaken, bitumineuze dakbedekkingen, zinkwerk, stukadoorwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, cv-installaties en elektrische installaties. 

Kozijnen: Geheel of gedeeltelijk vervangen
Soms hoeft u niet het hele kozijn te vervangen, maar kunt u volstaan met het vervangen van onderdelen. Bijvoorbeeld alleen de draaiende delen, dorpels of dorpel-/ stijlaansluitingen.

Materiaalkeuze
Kozijnen zijn er van hout, kunststof of aluminium. De kosten van een kunststof- of  aluminium kozijn zijn hoger dan een houten kozijn maar deze zijn wel onderhoudsarm.

De prijs van houten kozijnen, kunststof en aluminium kozijnen zijn sterk afhankelijk van de gekozen kwaliteit, indeling en afwerking. Bij iedere materiaalkeuze kunt u rekening houden met het milieu.

Isolerend glas
Isolatieglas zorgt voor een betere isolatie van het raam. Isolatieglas bestaat, afhankelijk van het soort isolatieglas, uit twee of drie lagen glas. Tussen de lagen glas bevindt zich een isolerende ruimte die wordt opgevuld met droge lucht of edelgas. Hierdoor kan de warmte niet door de beglazing ontsnappen. Dit betekent dat de warmte binnen blijft en de kou buiten. U hoeft dus minder te stoken om het lekker warm te hebben binnen. Zo verhoogt u het wooncomfort en bespaart u tegelijkertijd flink op uw energierekening.

Welke soorten glas zijn er?
In hoofdlijnen zijn er drie soorten isolatieglas: standaard isolatieglas (het zogenaamde dubbelglas), HR-glas en triple glas. Deze soorten isolatieglas verschillen in isolatiewaarde, breedte, gewicht en prijs.

Veiligheid
Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen weet u zeker dat u in een veilig huis woont, met minder kans op inbraak. Ter voorkoming van inbraak en glasbreuk kunt u niet alleen veiligheid hang- en sluitwerk met veiligheid deurbeslag aanbrengen maar kunnen wij voor u ook veiligheidsbeglazing en glasfolie aanbrengen.  www.politiekeurmerk.nl

Keurmerk en garanties
Onze kozijnen, ramen, deuren en beglazing zullen door ons geleverd worden met de benodigde keurmerken en garanties. Of het nu gaat om SKH, KOMO, Politiekeurmerk, of SKG**.

+ Image
+ Image

Contact Info

Aannemersbedrijf Kemperman BV
Postbus 110 6990 AC Rheden
Veerweg 59 6991 GL Rheden
info@abkemperman.nl
026 - 49 53 289

Vind ons ook op

Openingstijden

Ma t/m Vrij 07:00 tot 17:00
Za t/m Zo gesloten
Image